geopiante export....
..© 2008 TORSANLORENZO GRUPPO FLOROVIVAISTICO
webshop
accedi al nostro negozio online
 
PRODUKTIEZONE
IMPORT-EXPORTGEBIED

bedrijf

  clicca per ingrandire l'immagine
 
  clicca per ingrandire l'immagine
 
  clicca per ingrandire l'immagine
 
  clicca per ingrandire l'immagine
 
 
 
Het Import-Export projekt zal in januari 2008 starten als bedrijf van verhandeling en logistiek van planten op kar.
Het zal een meeting-point worden van de bijzonder gevarieerde aanbod van mediterrane produkten en van de vraag naar een hoge kwaliteitsstandaard van de steeds meer gespecialiseerde klanten.
Vernieuwende verkoopstechnieken (web-shop on-line) en stijl in het assortiment en de aangeboden service zijn onze stokpaarden.
In de showrooms van het bedrijf in Aprilia (gemeente van Lanuvio- in de buurt van Rome) en het Mediterraneum Centrum van Aalsmeer (Nederland) wordt een zeer grote keuze van planten geproduceerd door de 11 bedrijven van de Torsanlorenzo Group e zijn partners.
Het is MOGELIJK via Geopiante Export planten te ontvangen uit verschillende Europee landen op dezelfde kar !!!
Snelle leveringen in amper 24 uur na bestelling, etikettering met barcode op alle artikelen, gepersonaliseerde etiketten, doelmatige verpakkingen en bereidbaarheid aan de eisen van elke klant te voldoen: dit zijn enkele aspekten van onze organisatie.
De Kwaliteit van de door Geopiante Export verhandelde goederen is gekenmerkt door ISO 9001:2000 en elke plant wordt vóór verzending afzonderlijk gecontroleerd. Voor ons is elke Klant SPECIAAL en personaliseren wij de service met doelmatig assortiment, promotie en verpakking. Ons dagelijkse doel is de juiste prijs en uitstekende kwaliteit gepaard met een efficiënte en stipte service.
Een staf van 6 verkopers in Aprilia verzekert het dagelijkse contact en de beschikbaarheid welke aanvraag dan ook in te schatten. Onze verkopers in Spanje, Frankrijk, Nederland en Duitsland staan klaar om alle eisen van de klanten te voldoen.

contattaci
INFO MAIL----------

GEOPIANTE EXPORT-Via Nettunense km 18.5-00040 Lanuvio (Rm) tel.06/9303636 fax .06/9303895 fax comm. 06/93730500